Domáca sekaná 100 g
Forma |
Balenie |
Krajina pôvodu |
Druh korenia |
Kuchyňa |
Bez soli |
Bez glutamanu |
Zmes korenia | Eko doypack s uzáverom |
Česká republika | Zmes korenia | Medzinárodná, česká | NIE | ÁNO |
Domáca sekaná – koreniaca zmes pre chutnú klasiku slovenskej kuchyne!
Domáca sekaná je tradičná zmes korenia bez glutamanu, ideálna na prípravu sekanej, mletého mäsa, fašírok a čevabčiči. Táto zmes obsahuje cesnak, cibuľu, rascu, korenie, majorán a papriku, ktoré dodávajú pokrmom bohatú, vyváženú chuť s klasickým domácim nádychom. Domáca Sekaná je perfektnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú obohatiť svoje pokrmy tradičnými chuťami slovenskej kuchyne.
Zloženie:
cesnak, cibuľa, rasca, korenie, majorán, paprika, soľ max. 20%
Balenie:
100 g zmesi Domáca sekaná v uzatvárateľnom doypack sáčku, ktorý uchová čerstvosť a arómu.
Chuť a vôňa:
Výrazná a aromatická chuť s charakteristickou vôňou cesnaku, majoránu a rasce.
Použitie v kuchyni:
- Ideálne na prípravu sekanej a fašírok
- Výborná do mletého mäsa a čevabčiči
- Skvelá na ochutenie domácich burgerov
- Perfektný na dochutenie pečeného a restovaného mäsa
Náš tip:
Pridaj Domácu sekanú do mäsa s trochou strúhanky a vajcom pre perfektnú štruktúru sekanej.
Alergény:
Môže obsahovať stopy lepku, sóje, horčice, zeleru, sezamu, vajec a mlieka.
Recept na tradičnú domácu sekanú:
Potrebuješ:
- 2 lyžice zmesi Domáce sekaná
- 500 g mletého mäsa
- 1 vajcia
- 100 g strúhanky
- Soľ a korenie podľa chuti
Postup:
- V mise zmiešaj mäso, zmes Domáce sekaná, vajcia a strúhanku.
- Dochuť soľou a korením a tvaruj do tvaru sekanej.
- Peč v rúre pri 180 °C asi 45 minút, kým nie je dozlatista upečená.
Preskúmaj detailnejšie ďalšie koreniace zmesi a bylinky, ktoré dodajú tvojim jedlám nezabudnuteľný šmrnc!
Mohlo by Vás zaujímať